Alt som skapes av naturen, er unikt. Derfor er også ethvert heltreprodukt helt unikt når det gjelder farge, tekstur, mønster og karakter.

Ask, som er det treet vi bruker mest, er også det mest populære av de harde treslagene i Litauen. Ask er like hard og seig som eik og til og med mer motstandsdyktig mot langvarig mekanisk skade og deformasjon.

Askens tekstur og intrikate mønster forskjønner ethvert interiør, uansett om det er dreier seg om et prangende slott, en elegant kystvilla, en romantisk hybel i provençalsk stil eller et unikt rustikk gårdshus.

Klassiske dører

Dører i klassisk stil blir valgt av diverse kunder: de som er glade i prakt og eleganse, de som setter pris på håndverk og tradisjon, og de som har en romantisk og kunstnerisk natur. Klassiske dører kan gjerne kombineres med moderne interiørdetaljer og dermed tilføre interiøret mer sjarm og karakter.

Velg modell

Moderne dører

Dører i moderne stil er ikke preget av framtredende detaljer. Kvalitet og perfeksjon oppnås ved å sammenføye og variere linjer og kombinere tradisjonelle former med lyse farger.

En slik dør passer til enhver moderne leilighet, hus, kontor eller hotell.

Velg modell

Dører med glassinnslag

Glass passer både til klassiske og moderne dører. En kombinasjon av ulike materialer og proporsjoner forener det beste innen tradisjonelt og moderne design og fører til originale prosjekter som tilfredsstiller hver kundes behov.

Velg modell

Besøk vårt dørgalleri