Ask, som er det treet vi bruker mest i vår produksjon, er også det mest populære av de harde treslagene i Litauen. Ask er like hard og seig som eik, og til og med mer motstandsdyktig mot langvarig mekanisk skade og deformasjon. Derfor passer den perfekt til trappekonstruksjon.

Trapp er det stedet hvor huseierens kreativitet kan slå ut i full blomst. I tillegg til å oppfylle en viktig funksjon, skaper trappen en bestemt stemning i huset og kan til og med bli et ekte arkitektonisk kunstverk.

Rimelig og kreativt prosjekterte trapper vil ikke bare hjelpe deg til å forflytte deg fra A til B, men vil også tjene som en komfortabel benk for en kort hvilepause eller til og med en lun krok for kveldslesninger.

Laiptasijiniai laiptai

Vangetrapper (trekonstruksjon)

Trappetrinn i tre monteres på en trekonstruksjon. En slik trapp kan kombineres med rekkverk i tre, rustfritt stål eller herdet glass.

Tretrappekonstruksjoner kan være av varierende kompleksitet. Trappene blir skreddersydd for hvert enkelt hus avhengig av størrelsen på trappehullet.

Se prosjektgalleriet
Laiptai Medrito gaminiai

Tretrapper i betong- og metallkonstruksjon

Trapper i betongkonstruksjon blir en uatskillelig del av bygningens konstruksjon. Metalltrapper tillater et fritt spillerom for originale og unike designidéer.

Begge disse konstruksjonstypene bør vurderes bare hvis du har nok rom.

Se prosjektgalleriet
Kabantys laiptai - Medrito gaminiai

Svevende trapper

Svevende trapper skiller seg fra andre konstruksjoner i at de har bare én eller ingen vanger: trappetrinnene festes til veggen. Slike trapper ser spesielt moderne og elegant ut, og tar opp lite plass.

Se prosjektgalleriet

Velg trappetilbehør

Laiptai ir baliustrada

Du kan velge blant standard rekkverk eller vi kan lage rekkverk etter dine ønsker.

Laiptai ir baliustrada

Du kan velge fra de mest brukte standardmodeller eller bestille skreddersydde produkter. Det er også mulig å få unike smijernsverk –  det er bare å si ifra!

Produksjon av trehåndløpere er én av våre styrker.

I motsetning til de fleste av våre konkurrenter produserer vi kontinuerlige håndløpere uten skjøter som snur og bukter seg langs trappen. Slike håndløpere er ikke bare finere, men også mer ergonomiske.

Laiptai ir baliustrada

Vi bruker 8 eller 10 mm tykt herdet glass.

Glasset kan være klart eller matt (frostet).

Beising innebærer at treoverflaten dekkes med en bestemt farge, samtidig som tremønsteret forblir klart synlig. For det meste beiser man gangtrinn, håndløpere og trebalustre. Vi tilbyr et bredt fargeutvalg for beisede treoverflater:

Treet kan males, og da blir tremønsteret mindre synlig, samtidig som fargen blir jevnere. De produktene som vanligvis blir malt er stusstrinn, metall- og trebalustre.

For malte overflater foreslår vi å velge farge fra RAL (NCS) fargekart.

Hvis du ikke har funnet en passende farge i standard fargekart – ikke noe problem! Vi hjelper deg gjerne til å velge den fargen som passer best til ditt gulv, lister eller andre interiørdetaljer.

Vi er klar til å assistere deg!

Svar på klientenes ofte stilte spørsmål om trappeproduksjon

Bygger dere trapper etter et eksempel fra et magasin eller Internett?

Trappene blir skreddersydd for hvert enkelt hus. Dersom du har et eksempel på ønsket trapp, skriv til oss, og vi skal vi vurdere om vi kan bygge den og angi prisen.

Hvordan kan jeg bestille en trapp?

Ta kontakt med oss på telefon slik at vi kan få klargjort dine behov. Så avlegger vi en visitt for å måle trapperommet og gir veiledning om mulige konstruksjonsløsninger. Etter oppmålingen fremlegger vi flere trappeprosjekter med pris man kan velge mellom. Når prosjektet er bekreftet, blir vi enige om en mulig monteringsfrist.

Hvor lenge tar det å bygge trappen?

Det tar vanligvis opptil 6 uker å bygge trapp. Vi begynner arbeidet etter at kunden har betalt forskuddet.

Hvor lenge tar det å montere trappen?

Når vi har avtalt datoen for monteringen, leverer vi trappen og monterer den i løpet av 4-5 virkedager.

Når og hvordan må jeg betale for trappen?

Når prosjektet er ferdiglaget og bekreftet, undertegner man en kontrakt og betaler en 30 prosent forskudd. Etter at trappen er bygd og før monteringen betales det 50 prosent forskudd. Resten 20 prosent betales etter at døren er montert.

Hva består trappesett av?

Et trappesett består av gangtrinn, stusstrinn, håndløpere, balustre (av ved, metall, glass) og omramming av trappehullet.

Stiller dere garantier?

Våre trapper har 36 måneders garanti.